Referenssit

Oodi yhteisille voitoille

Asiakkaamme antavat meille usein kiitosta kolmesta asiasta: joustava ja henkilökohtainen palvelukokemus, korkea asiantuntijuus sekä proaktiivisuus. Ne ovatkin asioita, jotka meidät erottaa edukseen monesta muusta. Olemme toimineet alusta asti kansainvälisillä markkinoilla. Asiakkaamme ovat joko kasvu- tai suuryrityksiä ja heillä on selkeä halu saada aikaan liiketoimintalähtöistä markkinointia.

Digimarkkinoinnin ekosysteemin rakennus, taktinen suunnittelu ja myyntiprosessia tukevien kontaktipisteiden kehitys sekä markkinoinnin toteutus eri kanavissa.

Kasvuyrityksen muuttuviin vaatimuksiin mukautuva monipuolinen yhteistyö, sisältäen mm. monikanavaisen markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen.

Konversioprosentin kasvu 175 %, mainonnan tuottaman liidien määrän kasvu 288 % ja liidihinnan lasku 77 % (12 kk yhteistyön aloituksesta).

Joustava markkinoinnin johdon ja toteutuksen palvelu kuukausittaisiin tarpeisiin mukautuen yhteistyössä myynnin sekä yrityksen muun johdon kanssa.

Suomen Rahapajan uudistumistyössä on ollut tärkeää ymmärtää monipuolinen yrityksistä, valtioiden organisaatioista ja kuluttajista koostuva kohdeyleisö.

Vahva luottamus ja sujuva kommunikaatio ovat mahdollistaneet pitkäaikaista yhteistyötä kansainvälisen digitaalisen markkinoinnin kehityksessä.

Liiketoiminnan ja yrityksen tarpeisiin yksilöidyt digitaalisen markkinoinnin taktiset koulutukset sekä markkinoinnin konsultointi jatkuvassa yhteistyössä.

Konkreettista ja selkokielistä liiketoimintalähtöistä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koulutusta, joka sai osallistujilta paljon kiitosta.

Asiakaspolun vaiheita palveleva kasvumarkkinointi, analysointi ja kehitys mm. Youtube-, Facebook-, Instagram-, display- ja hakusanamainonnan osa-alueilla.

Ulkoistetun digimarkkinointipäällikön palvelu, account-based-markkinoinnin kehitys sekä tarkkaan kohdennettu tuloksellinen viestintä suurketjujen päättäjille.

Yli 3 miljoonalla eurolla neuvotteluihin johtaneita tarjouspyyntöjä, 3 vuotta yhteistyötä ja 6 kaupallistettua kansainvälistä innovaatiota.

Kotopro logo
Kuntec logo
FCR Finland logo
Dagsmark Petfood logo
TRAL logo
Helsingin Seudun Kauppakamari logo
Anders logo
FinnHEMS logo
Ocusweep logo
GRK logo

Kysy lisää referensseistämme