Yhteiset voitot

 • ”Aboad on ottanut loistavasti heittämästämme haasteesta kiinni – nopea kasvu Euroopassa markkinointia lokalisoiden oli kova tavoite, johon tarjottiin juuri oikeat lääkkeet. ”

  Mikko Sievänen, Head of Digital Development, Suomen Rahapaja Oy
 • ”Aboad on ollut oikea ovi digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Osaaminen, asiakkaan sitouttaminen, kokeileva kulttuuri, palvelumieli ja että asiakas on keskiössä luo pohjaa menestykselle. ”

  Samuli Suomala, Omistaja, Kotopro Oy
 • ”Aboadin käytännöllinen ja asiakaslähtöinen tapa toimia on auttanut meitä ymmärtämään paremmin digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia. Erityisen tärkeänä pidän “aina asiakkaan apuna” –asennetta.”

  Henna Karjalainen, Vice President Communications, Suomen Rahapaja Oy
 • ”Juha ja Aboad oli täydellinen valinta, koska mukana tuli ensiluokkaisen & meidän porukkaan täydellisesti sopivan henkilön lisäksi koko Aboadin markkinointitiimi. Tämä oli myös kaikin puolin täydellinen testaus uudenaikaista mallia.”

  Jani Valkonen, CEO, Ainia Solutions Oy
 • ”Yhteistyö on tuonut markkinointiimme läpinäkyvyyttä ja mitattavuutta ja auttaa jatkossakin kohdentamaan toimenpiteemme ja sisältömme tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti.”

  Outi Jokinen, Marketing Manager, Auramarine Ltd
 • ”Kasvavana yhtiönä tiettyjen toimenpiteiden ulkoistaminen Aboadille on ollut järkevä päätös. Luotamme heidän kykyynsä hoitaa sovitut tehtävät menestyksekkäästi jolloin voimme itse keskittyä markkinoinnin ja myynnin muihin osa-alueisiin.”

  Laura Strömberg, Managing Director, Dagsmark Petfood Oy
 • ”Pitkän yhteistyön kulmakiviä ovat olleet sujuva kommunikaatio sekä vahva luottamus siihen, että Aboad hoitaa erilaiset digitaalisen markkinoinnin projektit maaliin sovitussa aikataulussa.”

  Tiina Pesonen, Digital Marketing Specialist, Raisio Oyj

Haluaisitko sinä työskennellä Aboadin tiimissä?

Tutustu ja hae mukaan