Kokenut kansainvälinen moniottelija

Referenssit

Kasvu- ja suuryritysten valinta

Asiakkaitamme yhdistää usein tietty asenne markkinointia kohtaan. Asenne, jonka myös me jaamme. Toteutuksissamme on aina taustalla liiketoimintasi tavoitteet ja niiden tukeminen. Olemme toimineet alusta alkaen sekä kansallisen että kansainvälisen liiketoiminnan markkinointia toteuttaen pk-, startup- ja suuryrityksien kanssa. Jos haluat lisätietoa toteutuksistamme, ota toki yhteyttä.

Alat, joilla meihin jo luotetaan

Asiantuntija­palvelut

Teollisuus

Meriteollisuus

Kiinteistö

Kuluttaja­kauppa

Koulutus­organisaatiot


Kotopro logo
Kuntec logo
FCR Finland logo
Dagsmark Petfood logo
Eliko logo
TRAL logo
Helsingin Seudun Kauppakamari logo
Anders logo
Raisio logo
FinnHEMS logo
Ocusweep logo
GRK logo

Liiketoiminnan ja yrityksen tarpeisiin yksilöidyt digitaalisen markkinoinnin taktiset koulutukset sekä markkinoinnin konsultointi jatkuvassa yhteistyössä.

Konkreettista ja selkokielistä liiketoimintalähtöistä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koulutusta, joka sai osallistujilta paljon kiitosta.

Asiakaspolun vaiheita palveleva kasvumarkkinointi, analysointi ja kehitys mm. Youtube-, Facebook-, Instagram-, display- ja hakusanamainonnan osa-alueilla.

Ulkoistetun digimarkkinointipäällikön palvelu, account-based-markkinoinnin kehitys sekä tarkkaan kohdennettu tuloksellinen viestintä suurketjujen päättäjille.

Yli 3 miljoonalla eurolla neuvotteluihin johtaneita tarjouspyyntöjä, 3 vuotta yhteistyötä ja 6 kaupallistettua kansainvälistä innovaatiota.

Kysy lisää referensseistämme