Yhteiset voitot

 • ”Aboad on ottanut loistavasti heittämästämme haasteesta kiinni – nopea kasvu Euroopassa markkinointia lokalisoiden oli kova tavoite, johon tarjottiin juuri oikeat lääkkeet. ”

  Mikko Sievänen, Head of Digital Development, Suomen Rahapaja Oy
 • ”Aboad on ollut oikea ovi digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Osaaminen, asiakkaan sitouttaminen, kokeileva kulttuuri, palvelumieli ja että asiakas on keskiössä luo pohjaa menestykselle. ”

  Samuli Suomala, Omistaja, Kotopro Oy
 • ”Aboadin käytännöllinen ja asiakaslähtöinen tapa toimia on auttanut meitä ymmärtämään paremmin digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia. Erityisen tärkeänä pidän “aina asiakkaan apuna” –asennetta.”

  Henna Karjalainen, Vice President Communications, Suomen Rahapaja Oy
 • ”Juha ja Aboad oli täydellinen valinta, koska mukana tuli ensiluokkaisen & meidän porukkaan täydellisesti sopivan henkilön lisäksi koko Aboadin markkinointitiimi. Tämä oli myös kaikin puolin täydellinen testaus uudenaikaista mallia.”

  Jani Valkonen, CEO, Ainia Solutions Oy
 • ”Yhteistyö on tuonut markkinointiimme läpinäkyvyyttä ja mitattavuutta ja auttaa jatkossakin kohdentamaan toimenpiteemme ja sisältömme tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti.”

  Outi Jokinen, Marketing Manager, Auramarine Ltd
 • ”Kasvavana yhtiönä tiettyjen toimenpiteiden ulkoistaminen Aboadille on ollut järkevä päätös. Luotamme heidän kykyynsä hoitaa sovitut tehtävät menestyksekkäästi jolloin voimme itse keskittyä markkinoinnin ja myynnin muihin osa-alueisiin.”

  Laura Strömberg, Managing Director, Dagsmark Petfood Oy
 • ”Pitkän yhteistyön kulmakiviä ovat olleet sujuva kommunikaatio sekä vahva luottamus siihen, että Aboad hoitaa erilaiset digitaalisen markkinoinnin projektit maaliin sovitussa aikataulussa.”

  Tiina Pesonen, Digital Marketing Specialist, Raisio Oyj