Coiniverse

Uuden mobiilisovelluksen käyttäjähankinta kansainvälisillä markkinoilla
Coiniverse logo

Suomen Rahapaja kehittää Coiniverse-sovellusta yhteistyössä maailman muiden rahapajojen kanssa. Coiniverse tarjoaa kolikoiden keräilijöille täysin uudenlaisen digitaalisen alustan, joka tarjoaa useita keräilyä helpottavia ominaisuuksia ja mahdollisuuden tutustua helposti myös muiden käyttäjien kokoelmiin. Keräilijäyhteisö on Coiniversen ytimessä ja tätä maailmanlaajuista käyttäjäkuntaa hyödynnetään aktiivisesti myös sovelluksen kehitystyössä.

Nostot yhteistyöstä

 • + Yli 20 000 uutta Android- ja iOS-käyttäjää puolen vuoden aikana
 • + Monikanavaisen käyttäjähankinnan strateginen ja taktinen suunnittelu valikoiduilla markkina-alueilla
 • + Markkina-, alusta- sekä kanavatestaus osana go-to-marketia Euroopan markkinoilla
 • + Sovellusmarkkinoinnin ja seurantaekosysteemin rakentaminen
 • + Tiivis proaktiivinen yhteistyö Coiniverse-tiimin kanssa
 • + Käyttäjähankinnan operointi, optimointi ja jatkuva testaus monikanavaisesti hyödyntäen moderneja koneoppimisteknologioita
 • ”Aboad on ottanut loistavasti heittämästämme haasteesta kiinni – nopea kasvu Euroopassa markkinointia lokalisoiden oli kova tavoite, johon tarjottiin juuri oikeat lääkkeet. Tekeminen on ollut erinomaisen hyvin suunniteltua ja samalla on kuitenkin pystytty koko ajan myös ketterästi ja kustannustehokkaasti kokeilemaan uusia tapoja tavoittaa oikea kohderyhmä.”

  Mikko Sievänen, Head of Digital Development, Suomen Rahapaja Oy
 • ”Innovatiivisen uuden sovelluksen kansainvälinen markkinointi on aina innostavaa. Tämän lisäksi yhteistyö Suomen Rahapajan monipuolisen osaamisen omaavan ja kokeilunhaluisen Coiniverse-tiimin kanssa on tehnyt työstä antoisaa mahdollistaen tavoitteiden saavuttamisen.”

  Juha Pihkakoski, Chief Executive Officer, Aboad Oy

Toimitetut palvelut

Growth Marketing Team
Growth Marketing Team

“Toimitteko te kaikkien asiakkaiden kanssa näin?”

Yhteistyömalliin ihastuneet asiakkaat kysyvät aina välillä “Toimitteko te kaikkien asiakkaiden kanssa näin?”. Vastaus on, että toimimme asiakkaidemme kanssa ainoastaan näin. Yhdessä tekeminen tuo todennetusti parempia tuloksia.

Tutustu MaaS-palveluihin

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly