Kansainvälinen, ketterä ja kokenut - Aboad

Lupauksemme sinulle

Meitä ajaa halu nostaa yritysten digimarkkinoinnin laatuvaatimukset uudelle tasolle. Olemme läpinäkyviä, ymmärrettäviä ja valmiita yllättämään. Teemme tuloksia, joiden arvo on usein moninkertainen panostuksiin verrattuna.

Meitä ohjaavat arvot

Yrityksen arvot voivat usein olla vain lista asioita, joiden mukaan yritys haluaisi toimia. Me Aboadilla teemme usein asioita eri tavalla kuin muut. Meillä arvojen määrittely on tehty sen perusteella, mitä olemme huomanneet oman toimintamme olevan. Arvot siis olivat olemassa ennen kuin ne oli kirjoitettu.

Koristelematon läpinäkyvyys
Näytämme avoimesti, mitä teemme, miten teemme ja kuinka hyvin onnistumme.

Tinkimätön palveluasenne
Me olimme ensin itse asiakkaan puolella. Nyt haluamme tehdä palveluntarjoajana paremmin kaiken, mihin olimme aiemmin tyytymättömiä.

Vankkumaton luotettavuus
Haluamme lunastaa luottamuksen tekemällä jokainen päivä loistavaa työtä. Sovittu palvelu, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa, erinomaisella laadulla ja vakuuttavilla tuloksilla.

Jatkuva omien taitojen kehittäminen
Haluamme olla alan kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa. Tällöin sinä voit olla varma, että saat käyttöösi uusimmat teknologiat ja tuoreimman tiedon.

Intohimo tehdä asiakkaalle tulosta
Meille kelpaa vain markkinointi, joka tuo mitattavia tuloksia ja kehittää liiketoimintaa. Eniten rakastamme ideoita, joissa onnistumalla yllätämme asiakkaan.

Tapamme toimia

Lean-markkinointi mahdollistaa liiketoimintalähtöistä markkinointia. Lean-markkinoinnista on toistaiseksi hyvin vähän materiaalia saatavilla jopa kansainvälisellä tasolla ja on erittäin haastavaa päästä alkuun itsenäisesti. Siksi me autamme sinua. Lue lisää lean-markkinoinnista täältä.