Pieni globaali jättiläinen

Aboad on tulevaisuuteen katsovien eurooppalaisten kasvu- ja suuryritysten valinta modernin kaupallisen kehityksen kumppaniksi digitaalisen markkinoinnin ja modernin myynnin kehityksen osa-alueilla.

Markkinointi palveluna (MaaS)

Markkinointi palveluna on moderni ja tavoitelähtöinen tapa tehdä markkinoinnin yhteistyötä. Asiakkaamme ovat usein ihmeissään yhteistyön mukavuudesta ja tuloksista.

Tutustu yhteistyömalliin
Asiakkaiden tulevaisuuden turvaaja

Asiakkaiden tulevaisuuden turvaaja

Turvaamme asiakkaidemme tulevaisuuden kehitystä seuraamalla toimintaympäristöä ja varmistamalla, että heillä on tarvittavat ratkaisut tulevaisuutta varten ja parhaat keinot voittamiseen.

Katso, kuinka teemme sen

Lean-markkinoinnin kehittäjä

Markkinoinnin kehittäminen kanssamme perustuu ketterän ja tuloksellisen lean-markkinoinnin periaatteisiin, joita kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa.

Lue lean-markkinoinnista

Huippuasiantuntijoiden ydintiimi

Pienenä jättiläisena Aboadissa yhdistyy huippuosaajien ydintiimi t-mallin markkinoijia sekä laaja freelancer-verkosto, jonka avulla saamme vastattua suuriinkin haasteisiin organisoidusti.

Tutustu tiimin toimintaan

Viiden tähden palvelua

Asiakaskyselyn tulokset lämmittävät mieltä: Asiakkaidemme mukaan meiltä saa viiden tähden palvelua!

98% asiakkaistamme suosittelisi meiltä erittäin todennäköisesti muillekin. Saimme huikean arvosanan 9.8/10 asteikolla 0-10.

Erinomainen asiakastyytyväisyys on ollut ja tulee olemaan tavoitteenamme jatkossakin.

Tutustu arvoihimme

1% kohti parempaa yhteiskuntaa

Olemme jo seitsemän vuoden ajan lahjoittaneet 1% vuosittaisesta liikevaihdostamme tarkkaan valikoituihin kohteisiin, jotka mahdollistavat parempaa tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Tutustu vaikuttavuuteen

Aboad Oy omaa korkeimman AAA-luottoluokituksen ja yhtiö on listattu erinäisten benchmarking-yhteisöjen toimesta vähintään korkeimpaan kymmeneen prosenttiin suomalaisista yrityksistä, kun tarkastellaan suorituskykyä ja vakautta.

Aboad Mediassa

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly