Juha Pihkakoski Aboad
Juha Pihkakoski Chief Executive Officer

Juha on kehittänyt lean-markkinoinnin toimintamallia Aboadille ja sen asiakkaille viimeisen 4 vuoden ajan sekä toiminut lähes 10 vuotta auttaen kansainvälisillä markkinoilla toimivia kasvu- ja suuryrityksiä.

Aboadilla Juhan vastuualueisiin kuuluu muun muassa kansainvälinen myynti, strateginen suunnittelu, mentorointi ja markkinoinnin automaatiot.

Samu Kotilahti Aboad
Samu Kotilahti Chief Technology Officer

Samulla on pitkä kokemus teknisistä asiakaspalvelu- ja tukitehtävistä. Aboadin toiminnassa hän on ollut alusta alkaen mukana kehittämässä niin asiakkaiden kuin omaakin markkinointia helposti pureksittavaan muotoon.

Samun vastuualeita Aboadilla ovat myynnin ja hakukonemarkkinoinnin lisäksi markkinoinnin teknologiat ja erilaiset teknistä osaamista vaativat toteutukset.

Aapo Kyllönen Aboad
Aapo Kyllönen Head of Tactical Marketing

Aapo on digitaalisen liiketoiminnan monipuolinen taktikko, jolta löytyy kokemusta niin palveluliiketoiminnasta, yrittäjyydestä, B2B-myynnistä kuin digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta monille eri toimialoille.

Aboadilla vastuisiin kuuluu digitaalisten kaupallisten toimintojen kehitys, taktinen suunnittelu ja toteutus, analysointi sekä raportointi.

Hanna Sinkko Digital Marketing Assistant

Aboadin tuorein vahvistus Hanna on hypännyt verkkosivujen ja digitaalisen markkinoinnin pariin aineenopettajan uralta tuoden pedagogista osaamista Aboadin tiimiin.

Hanna avustaa tehtävissä markkinoinnin eri osa-alueilla, vastuinaan muun muassa sisältöjen tuottaminen ja oikeakielisyys sekä raportointi.