Ydintiimi

Aboadin tiimi koostuu tässä esitellyn ydintiimin lisäksi monipuolisin työskentelytavoin rakennetusta laajennetusta tiimistä, joka muotoutuu asiakkaan ja kohdemarkkinan mukaan.
Juha Pihkakoski

Juha Pihkakoski

Chief Executive Officer

Juha on kehittänyt lean-markkinoinnin toimintamallia Aboadille ja sen asiakkaille puolen vuosikymmenen ajan sekä toiminut yli 10 vuotta auttaen kansainvälisillä markkinoilla toimivia kasvu- ja suuryrityksiä.

Aboadilla Juhan vastuualueisiin kuuluu muun muassa kansainvälinen myynti, strateginen suunnittelu, mentorointi ja markkinoinnin automaatiot.

Samu Kotilahti

Samu Kotilahti

Chief Technology Officer

Samulla on pitkä kokemus teknisistä asiakaspalvelu- ja tukitehtävistä. Aboadin toiminnassa hän on ollut alusta alkaen mukana kehittämässä niin asiakkaiden kuin omaakin markkinointia helposti pureksittavaan muotoon.

Samun vastuualeita Aboadilla ovat myynnin ja hakukonemarkkinoinnin lisäksi markkinoinnin teknologiat ja erilaiset teknistä osaamista vaativat toteutukset.

Aapo Kyllönen

Aapo Kyllönen

Head of Tactical Marketing

Aapo on digitaalisen liiketoiminnan monipuolinen taktikko, jolta löytyy kokemusta niin palveluliiketoiminnasta, yrittäjyydestä, B2B-myynnistä kuin digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta monille eri toimialoille.

Aboadilla vastuisiin kuuluu digitaalisten kaupallisten toimintojen kehitys, taktinen suunnittelu ja toteutus, analysointi sekä raportointi.

Kiinnostaako yhteistyö?

Varaa etätapaaminen

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly