MaaS + Lean

Huipputason modernin markkinoinnin ja myynnin asiantuntijat tekevät kanssanne tulevaisuuden kestävää kaupallista kehitystä ja toteutuksia jatkuvassa yhteistyössä ketterin toimintamallein.

Palvelumuotoinen markkinointi (Marketing as a Service – MaaS) on moderni tapa ajatella kaupallista tekemistä nopeasti kehittyvässä maailmassa.

Kaikissa palveluissamme toimimme jatkuvasti kehitettävän modernin lean-markkinoinnin periaatteiden mukaisesti.

Marketing Mentor

Palvelu sopii erityisesti startupille tai suuryritykselle, jolta löytyy mahdollisuuksia tehdä markkinointia pitkälti omin avuin ja tarvitsee apua markkinoinnin ja myynnin kehityksessä. Asiantuntija toimii kanssanne suunnannäyttäjänä ja sparraavana oppaana matkalla kohti parempaa kaupallista kehitystä.

Hanki apua kaupalliseen kehitykseen

Growth Marketing Team

Palvelu sopii pk- tai suuryritykselle, jolla on halukkuutta olla mukana markkinointia johtamassa, mutta käytännön tekeminen ja taktinen suunnittelu tarvitaan osittain muualta. Tiimissä yhdistyy monialainen osaaminen markkinoinnista.

Aloita tai jatka kasvumatkaa

Chief Marketing Officer

Palvelu sopii pk-yritykselle, jolla ei ole dedikoitua markkinoinnin tai myynnin johtamisesta vastaavaa henkilöä ja tarvitsee monialaista osaamista yrityksen markkinoinnin sekä myynnin kehitykseen. Suuremmissa yrityksissä palvelu toimii hienosti myös interim-ratkaisuna.

Hanki kaupallinen johtaja

CMO & Growth Marketing Team

Palvelu on paras kasvavalle yritykselle, joka tarvitsee sekä kaupallista johtamista että markkinoinnin toteutusta palveluna kasvun tueksi. Palvelu toimii hyvin sekä jatkuvana että lyhytkestoisesti korvaamassa omia avaintoimijoita muutosten aikoina.

Osta koko paketti

Modernin myyntiprosessin kehitys

Palvelu soveltuu käyttöönne, kun haluatte kuvantaa asiakashankintaputken, löytää ratkaisuja sen vaiheiden kehittämiseen ja tehdä oikeita taktisia valintoja yli 60 000 etäkohtaamisen datan perusteella.

Modernisoi myyntiprosessi

Jatkuva asiakkuus tarjoaa enemmän

Jatkuvassa asiakkuudessa tulet saamaan käyttöösi Aboad Sinulle -alustan. Siellä pääset mukaan sisäpiiriin, joka saa entistä enemmän ymmärrystä muuttuvasta digitaalisesta toimintaympäristöstä ja analyyseja siitä, miten muutokset vaikuttavat organisaatiosi tulevaisuuteen.

Varaa tehokas 15 min etätapaaminen