Markkinointia palveluna

Huipputason modernin markkinoinnin ja myynnin asiantuntijat tekevät kanssanne tulevaisuuden kestävää kaupallista kehitystä ja toteutuksia jatkuvassa yhteistyössä ketterin toimintamallein.

Palvelumuotoinen markkinointi (Marketing as a Service – MaaS) on moderni tapa ajatella kaupallista tekemistä nopeasti kehittyvässä maailmassa.

Kaikissa palveluissamme toimimme jatkuvasti kehitettävän modernin lean-markkinoinnin periaatteiden mukaisesti.

Marketing Mentor

sopii yritykselle, jolta löytyy mahdollisuuksia tehdä markkinointia pitkälti omin avuin ja tarvitsee apua markkinoinnin ja myynnin kehityksessä.

Lue lisää

Growth Marketing Team

sopii yritykselle, jolla on halukkuutta olla mukana markkinointia johtamassa, mutta käytännön tekeminen ja taktinen suunnittelu tarvitaan osittain muualta.

Lue lisää

Chief Marketing Officer

sopii yritykselle, jolla ei ole markkinoinnin tai myynnin johtamisesta vastaavaa henkilöä ja tarvitsee monialaista osaamista yrityksen markkinoinnin sekä myynnin kehitykseen.

Lue lisää

Yksilöity MaaS-ratkaisu

mahdollistaa palveluiden ja osien yhdistelyn, jotta saatte juuri teille sopivan ratkaisun koko markkinointiosastosta ja -johdosta myynnin kehitykseen.

Kysy lisää
★★★★★

Asiakkaidemme antama arvio palveluistamme

Jatkuva asiakkuus tarjoaa enemmän

Jatkuvassa asiakkuudessa tulet saamaan käyttöösi Aboad Sinulle -alustan. Siellä pääset mukaan sisäpiiriin, joka saa entistä enemmän ymmärrystä muuttuvasta digitaalisesta toimintaympäristöstä ja analyyseja siitä, miten muutokset vaikuttavat organisaatiosi tulevaisuuteen.

Varaa tehokas 15 min etätapaaminen

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly