Markkinointia palveluna

Mitä jos panostaisitte kaupalliseen kehitykseen yhteistyöllä, jossa huipputason modernin markkinoinnin ja myynnin asiantuntijat tekevät kanssanne markkinointia sekä myynnin kehitystä?

Palvelumuotoinen markkinointi (Marketing as a Service) on moderni tapa ajatella kaupallista tekemistä nopeasti kehittyvässä maailmassa. Yrityksenne säästää mm. lisärekrytoinneissa ja toisaalta saa läheisemmän proaktiivisemman yhteistyön kuin perinteisten toimistojen kanssa.

Tarpeiden mukaan kuukausittain joustavassa yhteistyössä tulette työskentelemään saman henkilön kanssa, jonka kanssa yhteistyöstä on sovittu ja hän kokoaa tarvittavan osaamisen sisäisestä tiimistämme. Valikoimme parhaan henkilön juuri teille heti keskustelujen alkuvaiheessa.

Kaikissa palveluissamme toimimme jatkuvasti kehitettävän modernin lean-markkinoinnin periaatteiden mukaisesti.

Palveluvaihtoehdot

Piirretty pöllö

Marketing Mentor

Palvelu sopii erityisesti startupille tai suuryritykselle, jolta löytyy mahdollisuuksia tehdä markkinointia pitkälti omin avuin ja tarvitsee apua markkinoinnin ja myynnin kehityksessä. Asiantuntija toimii kanssanne suunnannäyttäjänä ja sparraavana oppaana matkalla kohti parempaa kaupallista kehitystä.

Hanki apua kehitykseen
Piirretty raketti

Growth Marketing Team

Palvelu sopii pk- tai suuryritykselle, jolla on halukkuutta olla mukana markkinointia johtamassa, mutta käytännön tekeminen ja taktinen suunnittelu tarvitaan osittain muualta. Tiimissä yhdistyy monialainen osaaminen markkinoinnista.

Aloita tai jatka kasvumatkaa
Piirretty supermies

Chief Marketing Officer

Palvelu sopii pk-yritykselle, jolla ei ole dedikoitua markkinoinnin tai myynnin johtamisesta vastaavaa henkilöä ja tarvitsee monialaista osaamista yrityksen markkinoinnin sekä myynnin kehitykseen. Suuremmissa yrityksissä palvelu toimii hienosti myös interim-ratkaisuna.

Nappaa johtaja paikalleen
Piirretty raketti ja supernainen

CMO & Growth Marketing Team

Palvelu on paras kasvavalle yritykselle, joka tarvitsee sekä kaupallista johtamista että markkinoinnin toteutusta palveluna kasvun tueksi. Palvelu toimii hyvin sekä jatkuvana että korvaamassa omia avaintoimijoita muutosten aikoina lyhyempiä aikoja.

Osta koko kombo

Katso, mitä olemme käytännössä tehneet