1% kohti parempaa yhteiskuntaa

Asiakkaidemme digitaalisen myynnin ja markkinoinnin menestyksen varmistamisen lisäksi yhteiskuntamme tulevaisuus on meille tärkeä asia.

Olemme jo yhdeksän vuoden ajan lahjoittaneet 1% vuosittaisesta liikevaihdostamme tarkkaan valikoituihin kohteisiin, jotka mahdollistavat parempaa tulevaisuuden yhteiskuntaa. Kasvun vauhdittamana olemme päässeet auttamaan vuosi vuodelta yhä useampia ihmisiä.

Uskomme, että tulevaisuuden haasteet kannattaa taklata niiden alkulähteillä, jolloin luomme kansainvälisesti parempaa elämää kaikille. Tämän perusteella olemme myös valinneet kohteet, joista toinen on vähävaraisten perheiden ravitsemuksen tukeminen ja toinen on kehittyvien maiden naisten yrittäjyyden tukeminen.

Vähävaraisten lapsiperheiden ravitsemuksen tukeminen Suomessa

Vennerin innovatiivinen tapa toteuttaa korkean vaikuttavuuden apua vähävaraisten lapsiperheiden ravitsemuksen turvaamiseen raaka-aineilla, reseptiikalla ja opettamalla on tehokas tapa auttaa luomaan tulevaisuuden yhteiskuntaa. Tästä syystä se on valikoitunut tärkeäksi ja innostavaksi tuen kohteeksi myös meille.

Vuosittaisen rahallisen tuen lisäksi toimitusjohtajamme toimii Vennerin markkinoinnin advisorina pro bonona.

Naisten yrittäjyyden tukeminen kehittyvissä maissa

Tämän vaikuttavuutta tulevaisuuden yhteiskuntiin voi olla vaikeaa ymmärtää, jos sitä ei ole päässyt itse näkemään, kuten meillä on ollut mahdollisuus ympäri maailmaa seikkaillessamme.

Edistämme Naisten Pankin kautta kehittyvien maiden naisten mahdollisuuksia kouluttautua ammattiin ja perustaa oma yritys. Näin naisilla on kestävä toimeentulo, ja heidän lapsillaan on paremmat mahdollisuudet käydä koulua ja saada turvallinen koti.

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly