Top Marine

CMO-palvelu kansainvälisen kasvuyrityksen tukena

Top Marine on palkittu virolaislähtöinen yritys, joka on kasvanut laiturien ja kokonaisvaltaisten kelluvien ratkaisujen johtavaksi toimittajaksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Se on erikoistunut kelluvien ratkaisujen ja venesatamatuotteiden kokonaistoimituksiin niin kuluttajille kuin organisaatioillekin. Närpissä sijaitsevan tehtaansa ansiosta yritys pystyy hallitsemaan koko tuotantoketjua aina suunnittelusta valmistukseen, kuljetukseen, asennukseen ja huoltoon asti.

Nostot yhteistyöstä

 • + Markkinoinnin strateginen ja taktinen suunnittelu sekä konsultointi muiden kaupallisten toimintojen osalta, esim. yhdessä myynnin kehityksen kanssa
 • + Seurantadashboardin rakentaminen tavoitteiden ja kehityksen seuraamiseksi
 • + Google Ads- ja Facebook-markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja optimointi
 • + Viikoittaiset sosiaalisen median julkaisut valikoiduissa kanavissa
 • + Kampanjaluonteiset markkinointitoimet, kuten sähköpostimarkkinointi ja hyperlokaali tapahtumamarkkinointi
 • + Toimintamallien skaalaaminen uusille markkinoille kansainvälisen kasvun tueksi
 • ”Yhteistyö on ollut ammattimaista ja juuri tarpeisiimme räätälöityä ensimmäisestä tapaamisesta asti. Tavoitteet, budjetit ja aikataulut ovat aina selkeitä. Tarvittaviin muutoksiin on reagoitu nopeasti ja esimerkiksi budjetteja on leikattu lyhyelläkin varoitusajalla. Olen saanut vietyä myös omaan esimiestyöhöni joitain opittuja toimintamalleja ja prosesseja, jotka ovat muun muassa vähentäneet paljon ajanhukkaa palavereissa. Aapon kanssa työskentelyssä olen erityisesti pitänyt hänen proaktiivisesta otteestaan.”

  Silver Pütsep, Project Manager, Top Marine Laiturit Oy
 • ”Top Marinen yhteistyöstä on aina heijastunut yhteinen ymmärrys ja vahva luottamus. Muutoksiin ja haasteisiin on vastattu joustavasti, tavoitteet ovat olleet selkeitä ja saavutettavia, ja kommunikaatio on ollut saumatonta ensimmäisestä palaverista lähtien. Asioita käsitellään rehellisesti ja avoimesti, mikä on luonut vahvan pohjan poikkeukselliselle yhteistyölle.”

  Aapo Kyllönen, Head of Tactical Marketing, Aboad Oy

Toimitetut palvelut

Chief Marketing Officer
Chief Marketing Officer

“Toimitteko te kaikkien asiakkaiden kanssa näin?”

Tätä yhteistyömalliin ihastuneet asiakkaat kysyvät aina välillä meiltä. Vastaus on, että toimimme asiakkaidemme kanssa ainoastaan näin. Yhdessä tekeminen tuo todennetusti parempia tuloksia.

Tutustu MaaS-palveluihin

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly