Hae Aboadin tiimiin

Aboad etsii jatkuvasti digimarkkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat tehdä töitä itsenäisellä otteella, saada oman kädenjälkensä näkyviin, tulla alallaan parhaaksi ja olla mukana aidosti kiinnostavien asiakkuuksien parissa.

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, mutta näyttöjä pitää löytyä.

Jos tämä kuulostaa sinulta, saatat kiinnostua kanssamme työskentelystä.

Miksi liittyisit tiimiimme?

Etätyötä sataprosenttisesti

Meillä ei ole fyysistä toimistoa, koska uskomme vahvasti siihen, että voit työskennellä missä haluat. Kotona, kahvilassa, coworking-tilassa, Suomessa, ulkomailla… Sinä valitset.

Vaikka teemme työt sataprosenttisesti etänä, huolehdimme työntekijöistämme kaikin mahdollisin tavoin antamalla muun muassa budjetin kotitoimiston rakentamiseen. Vietämme usein yhdessä myös tiimipäiviä, jolloin työt jätetään vähemmälle ja keskitytään yhdessä olemiseen.

Suhtautumisemme etätyöhön on kiinnostanut myös mediaa.

Lue etätiimin toiminnasta

Itsenäinen ote

Luotamme tekijöihimme, ja haluamme saada heidän kädenjälkensä näkyviin. Siksi itsenäinen tekeminen on meille yksi tärkeimmistä tukipilareista. Työskentele missä haluat, milloin haluat.

Lue tavoitteistamme

Huippumielenkiintoiset asiakkuudet

Olemme pieni globaali jättiläinen, ja meillä pääset työskentelemään aidosti kiinnostavissa kansainvälisissä projekteissa. Asiakkaisiimme kuuluu eurooppalaisia yrityksiä, joilla yksi ja sama tavoite: kasvaa digimarkkinoinnin avulla.

Tutustu referensseihin

Emme välitä työnteon mallista

Meidän kanssamme voit solmia monipuolisia yhteistyömalleja, ei vain työsopimuksia. Halusit sitten tehdä viikossa muutaman tunnin tai enemmän – kaikki on sovittavissa joustavasti molemminpuolisten tarpeiden mukaan. Pääasia, että molemmille osapuolille löytyy toimivan ratkaisu.

Lue lisää Aboadista

Mitä teemme?

Tarjoamme digimarkkinoinnin palveluita 360-mallilla, eli hoidamme asiakkaidemme digimarkkinointia kokonaisvaltaisesti. Siksi etsimmekin joukkoomme kaikenlaisia osaajia. Palvelumuotoinen markkinointi (Marketing as a Service – MaaS) on moderni tapa auttaa yhteistyökumppaneitamme kasvamaan, ja se varmistaa, että tekemiselläsi on aidosti vaikutusta kokonaisuuteen.

Tutustu palveluihimme

Millaista osaamista etsimme?

Etsimme monenlaisia digimarkkinoinnin asiantuntijoita, mutta odotamme sinulta etenkin seuraavia taitoja:

 • Olet t-mallin asiantuntija, jolloin et ole vain yhden kanavan spesialisti. Osaat katsoa yritystä kokonaisuutena ja suunnitella markkinointia kanavakohtaisesti.
 • Sinulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja voit todistaa sen.
 • Osaat muuntaa yrityksen liiketoimintatavoitteita digitaalisen markkinoinnin tavoitteiksi.
 • Ymmärrät eri digitaalisen markkinoinnin kanavien mahdollisuudet ja osaat käyttää niitä yrityskäytössä.
 • Osaat tehdä loogisia päätelmiä saamasi analytiikkadatan perusteella ja kertoa, minkälaisia liiketoimintapäätöksiä sen pohjalta voidaan tehdä.
 • Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin roolin yrityksessä.
 • Haluat tulla jatkuvasti paremmaksi ja ohjaudut itsenäisesti oikeisiin tapoihin kehittyä.
 • Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi, sekä kirjallisesti että suullisesti.

Allekirjoitatko arvomme?

Nämä arvot ohjaavat toimintamme, joten odotamme niiden allekirjoittamista kaikilta tiimiläisiltämme:

 • Vankkumaton luotettavuus: Sovittu palvelu, sovittuun hintaan, sovitussa aikataulussa, erinomaisella laadulla ja vakuuttavilla tuloksilla
 • Läpinäkyvyys: Näytämme avoimesti, mitä teemme, miten teemme ja kuinka hyvin onnistumme
 • Jatkuva omien taitojen kehittäminen: Haluamme olla alan kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa.
 • Intohimo tehdä asiakkaalle tulosta ja kehittää liiketoimintaa. Eniten rakastamme ideoita, joissa onnistumalla yllätämme asiakkaan.
 • Tinkimätön palveluasenne

Huolehdimme ydintiimistämme

Seuraamme viikoittain tiimiläistemme fiilistä viidellä eri mittarilla

Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaikki kaikessa, ja siksi seuraamme jokaisen fiilistä eri mittareilla. Välitämme, autamme ja kehitämme.

Annamme lähes rajattoman budjetin kouluttautumiseen

Markkinointi muuttuu vauhdilla, ja haluamme, että työntekijöillämme on aina paras mahdollinen tieto ja osaaminen alasta. Siksi tuemme osaajiamme lisäkouluttautumisessa.

Autamme taloudellisesti mieleisen etätoimiston rakentamisessa

Meillä ei ole fyysistä toimistoa, joten käytämme vuokrarahat tiimiläisten toimistojen parantamiseen, missä ne ovathaan, ja yhteistekemiseen. Työympäristö on tärkeää onnistumisen kannalta, ja siksi jokaisen pitää saada rakentaa mieleisensä toimisto.

Pidämme joka kuukausi tavoitetsekkauksen

Meillä kukaan ei joudu kärvistelemään yksin. Teemme joka kuukausi tavoitetsekkauksen jokaisen työntekijän kanssa, ja huolehdimme, että sinulle annetaan kaikki mahdollinen tuki, jotta voit yltää tavoitteisiisi.

Pidämme säännöllisesti tiimipäiviä

Etätyö ei tarkoita yhteisöllisyyden puutetta, tai sitä, etteikö tiimimme tapaisi toisiaan muuta kuin videoyhteyden välityksellä. Pidämme usein tiimipäiviä vaihtuvassa paikassa, ja tällöin keskitymme töiden sijaan enemmänkin hauskanpitoon.

Kiinnostuitko?

Laita saman tien viestiä osoitteeseen [email protected].

Lähetä viesti

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly