Tänäkin vuonna lahjoitimme 1% liikevaihdostamme hyväntekeväisyyteen


Vuosi 2023 on ollut haastava monelle yritykselle ja yksilölle ympäri maailmaa monestakin syystä, erityisesti nykyisen taloustilanteen takia. Tämä voi helposti johtaa siihen, että ekstrakustannuksiksi miellettyjä asioita leikataan pois. Joissain tapauksissa tämä voi tarkoittaa myös joulunajan lahjoituksia hyväntekoon. Me olemme päättäneet antaa vuosittain 1% liikevaihdostamme hyvään, olipa vuosi hyvä tai huono. Apua ei tule tarjota vain silloin, kun se on helppoa ja kätevää, vaan aina.

Niinpä joulukarkit ja konjakit jäivät nyt jo 9. vuotena peräkkäin ostamatta, ja olemme sen sijaan tukeneet aiemmilta vuosilta tuttuja kohteita. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Vennerin kanssa tuemme vähävaraisten perheiden ravitsemusta Suomessa

Vennerin kautta saamme olla mukana tukemassa vähävaraisten suomalaisten lapsiperheiden ravitsemusta. Vennerin ruokalaatikot mahdollistavat paitsi ravitsevaa ruokaa, myös uusia taitoja ja parempaa huomista vähävaraisille perheille. 

Naisten Pankin kautta tuemme yrittäjyyttä kehitysmaissa

Toinen lahjoituskohteista on vuodesta 2015 lähtien ollut kehittyvien maiden naisten yrittäjyyden tukeminen Naisten Pankin kautta. Olemme mukana mahdollistamassa tarvittavaa koulutusta oman yrityksen operointia varten. Uskomme, että onnistunut vastuullinen liiketoiminta on ratkaisu hyvinvoinnin kasvuun.

Joululahjamme sinulle

Joululahjamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme on, että markkinoinnin, myynnin ja yhteistyön lisäksi olette kanssamme tekemässä hyvää näiden lahjoitusten kautta.

Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana! Sinä ja organisaatiosi olette olleet  tärkeässä roolissa sen onnistumisessa, ja olemme kiitollisia panostuksestanne.

Tehdään yhdessä vuodesta 2024 erityisen hyvä!

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme menestystä vuoteen 2024 yhteistyön merkeissä! 

Iloista joulua toivottaen,
Aboadin tiimi

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly