Lahjoitimme jälleen 1% liikevaihdostamme hyvään

Joululahjaostoksissa ei Aboadilla tänäkään vuonna innovoitu tai AB-testattu, vaan käytimme samoja oppeja nyt jo 8. vuotta. Miksi muuttaisimme jotain, minkä koemme arvokkaaksi?

Joululahjamme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille on, että he ovat kanssamme mukana tekemässä hyvää, sillä yrityslahjojen sijaan 1% liikevaihdostamme on tuttuun tapaan lahjoitettu aiemmilta vuosilta tuttuihin kohteisiin.

Kasvun mukana olemme päässeet lahjoitettua summaa jatkuvasti kasvattamaan, mikä on tietysti hienoa. Yksin emme tähän kuitenkaan pystyisi, vaan yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Kiitos, että hyvän yhteistyön lisäksi olette tekemässä kanssamme hyvää!

Vennerin kanssa tuemme vähävaraisten perheiden ravitsemusta Suomessa

Saamme jälleen olla Vennerin kautta tukemassa vähävaraisten suomalaisten lapsiperheiden ravitsemusta. Tämän tärkeys korostuu erityisesti nyt, kun yhteiskunnan muuttuneet olosuhteet tekevät monen perheen elämästä haastavampaa.

Venner

Naisten Pankin kautta tuemme yrittäjyyttä kehittyvissä maissa

Toisena lahjoituskohteena on kehittyvien maiden naisten yrittäjyyden ja kouluksen tukeminen Naisten Pankin kautta. Näin olemme tänäkin vuonna mukana mahdollistamassa, että yhä useammalla naisella on mahdollisuus päättää elämästään.

Naisten Pankki

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta ja menestystä vuoteen 2022!

Kaikille iloista joulua toivottaen,
Aboadin tiimi

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly