1% liikevaihdosta lahjoitettu hyväntekeväisyyteen

Tämä on hyvä hetki, kun pääsen kertomaan, mihin tarkoitukseen olemme päässeet lahjoittamaan rahaa. Näin varmistamme myös, että asiakkaamme ovat hyvällä asialla.

Viisi vuotta hyväntekoa

Olemme lahjoittaneet prosentin liikevaihdostamme viimeiset 5 vuotta hyväntekeväisyyteen. Alussa summa oli huomaamattoman pieni. Aina siitä ei ole ollut myöskään helppo luopua, kun sille olisi muutakin käyttöä ollut. Uskomme kuitenkin vahvasti, että meidän pitää pelkän bisneksen lisäksi käyttää osaamistamme ja mahdollisuuksiamme myös tehdäksemme vaikutusta ympäröivässä maailmassa.

Kasvun myötä olemme päässeet tätä rahallista summaa jatkuvasti kasvattamaan. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme. Miksi lasken tätä vuosilukua ja haluan tuoda sen esille? Yksinkertaisesti siitä syystä, että olen ylpeä, kun meillä on mahdollisuus auttaa muitakin kuin vain itseämme.

Kehitysmaiden naisyrittäjien tukeminen

Sijoitimme puolet summasta globaaliin hyväntekeväisyyteen Naisten Pankin yrittäjyyskoulutusten muodossa, jotka mahdollistavat kehitysmaiden naisille tarvittavan koulutuksen oman yrityksen operointiin. Uskomme ja olemme nähneet, kuinka onnistunut vastuullinen liiketoiminta on ratkaisu hyvinvoinnin kasvuun.

Vähävaraisten lapsiperheiden ravitsemuksen tukeminen

Toisen puolen summasta sijoitimme kotimaisten vähävaraisten perheiden ravitsemuksen takaamiseksi Vennerin kautta. Jokaisella lapsella, tulevaisuutemme tekijöillä, pitää olla mahdollisuus ravitsevaan ruokaan.

Kiitos

Kiitos tästä vuodesta kaikille yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme ja koko Aboadin tiimille! Vuosi on ollut mitä vaiherikkain. Tuleva vuosi näyttää erittäin valoisalta monellakin tapaa. Odotan innolla, että pääsemme sitä yhdessä toteuttamaan.

Kirjoittaja

CEO

Juha on se, jolle soitetaan, kun on aika luoda asiakaslähtöistä ja modernia digitaalista markkinointia. Markkinoinnin konseptointi, digitaalinen markkinointi ja mittaus kuuluvat tämän herran erityisosaamiseen.