Videosarja auttaa pysymään digitaalisen markkinoinnin vauhdissa

Oletko koskaan päivitellyt sitä, kuinka digitaalisen markkinoinnin uudistusten vauhdissa on hankala pysyä mukana? Moni on, ja niin olen minäkin. Kahlaan viikoittain läpi yli tuhat artikkelia ja kuuntelen kymmeniä podcasteja pysyäkseni ajan tasalla siitä, mitä milloinkin tapahtuu.

Mietin tänä kesänä, että koska itse teen jo tämän työn, niin miksen sitten helpottaisi muiden elämää saman haasteen edessä.

Tuoreimmat digitaalisen markkinoinnin uutiset viikoittain

Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus syntyi ja on jo käynnissä kymmenettä viikkoa. Jokaiselle viikolle valikoidaan meiltä ja maailmalta aiheet, jotka ovat tärkeimpiä markkinoijille ymmärtää viimeaikaisesta kehityksestä. Noin 10 minuutissa sinä saat tärkeimmät tiedot kuluneelta viikolta ja voit näin tehdä parempia päätöksiä markkinoinnissa sekä nähdä uutta potentiaalia.

Varaa joka maanantaista alle vartti aikaa

Mitä, jos voisit päästä ajan tasalle alle vartissa maanantaisin? Nyt se on mahdollista.

Tilaa vain YouTube-kanava ja saat todennäköisemmin tiedon uusista videoista, jotka julkaistaan joka maanantai >

Voit myös käydä kurkkaamassa aiempia uutisia ja päivittää omaa tietämystäsi >

Ei turhaa täytettä

Näissä katsauksissa on tarkoitus mennä suoraan asiaan ja tuoda sinulle maksimaalinen määrä tietoa, näkemystä ja analyysia uutisesta. Uutisotsikoiden määrässä ei ole alarajaa, eli jos joskus ei ole useampaa aihetta, niin käsitellään yksi tai jos yhtään relevanttia uutista ei ole tullut, ei yhtään.

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly