Menesty modernina markkinoijana yrityksessä – maksuton koulutus

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Sinustako maailmanluokan markkinoija?

Haluatko tietää, mitä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä vaaditaan markkinoijilta tänä päivänä? Haluaisitko saada konkretiaa siihen, mitkä ovat ne tärkeimmät taidot, joita markkinoijalta vaaditaan kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä?

Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tulla viettämään aikaa kanssamme Aboadille!

Saat oikeaa näkökulmaa

Aboadin toimitusjohtaja Juha Pihkakoski kertoo, mitä nykyaikaisen markkinoijan työkalupakkiin kuuluu ja mitkä asiat ovat oikeasti avaimet menestykseen. Tulet oppimaan, mitä sinun tulee ottaa huomioon tulevaisuudessa menestyäksesi alalla.

Kuulet myös Juhan kokemuksista markkinointipäällikkönä kansainvälisissä yrityksissä sekä kokeneena kasvu- ja suuryritysten yhteistyökumppanina. Lisäksi saat näkemystä siitä, mistä markkinoijat on tehty vuonna 2018.

Inspiroidu, viihdy ja opi

Tapahtuma ei ole tehty pelkistä kalvosulkeisista, vaan interaktiivisen setin jälkeen sinulla on mahdollisuus verkostoitua, viihtyä Aboadilla ja keskustella muiden kanssa. Tapahtuman aikana inspiroidut, pääset verkostoitumaan muiden markkinoijien ja sellaiseksi tähtäävien kanssa sekä saat konkreettista tietoa, joka auttaa sinua etenemään markkinoinnin huippuammattilaiseksi.

Missä ja milloin?

Tapahtuma järjestetään Aboad Oy:ssä, osoitteessa Perämiehenkatu 10-12 E, 3. krs, keskiviikkona 9.5.2018 klo 18-20.

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly