Maksuton koulutus: tuloksellisen verkkomarkkinoinnin perusteet

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt. Tilaa markkinointiopit ja ilmoitukset mahdollisista tulevista koulutuksista sähköpostiisi.

Enemmän irti markkinoinnistasi? Tilaa markkinointivinkit sähköpostiisi!

Miten digimarkkinoinnilla saavutetaan mitattavia tavoitteita? Entä kuinka erotan oikean markkinointikanavan tai yhteistyökumppanin väärästä?

Aboad ja Nuorkauppakamari järjestävät yhteistyössä 24.4. klo 17 koulutuksen, jossa opit tuloksellisen verkkomarkkinoinnin perusteet. Koulutus on tarkoitettu Nuorkauppakamarin jäsenille, sekä sen toiminnasta kiinnostuneille.

Sopiiko koulutus minulle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet esimerkiksi yrittäjä, joka haluaa saada aikaan lisää kauppaa tai jos työskentelet markkinoinnin parissa tiimissä, jolla on kovat tavoitteet ja odotukset. Tai ehkä sinulle on suositeltu mainostamista Googlessa, mutta et tiedä, mistä aloittaa. Ja jos luulet osaavasi jo tärkeimmät perusteet digimarkkinoinnista, tulee sinun ehdottomasti osallistua.

Kouluttajasta:

Juha Pihkakoski on Aboadin toimitusjohtaja sekä toinen yrityksen omistajista. Aikaisemmin hän on toiminut markkinointipäällikkönä kansainvälisten kasvuyritysten digitaalisen markkinoinnin parissa. Nyt Juhan ja hänen tiiminsä tavoitteena on nostaa digitaalisen markkinoinnin tasoa Suomessa ja kansainvälisesti.

Mitä, missä ja milloin?

Paikka: Isolta Oy, Kalevankatu 4 (Willin Wäinön vieressä)

Aika. 24.4. klo 17:00 alkaen

Hinta: Nuorkauppakamarin jäsenille, koejäsenille, senaattoreille ja jäsenyyttä harkitseville maksuton

Ilmoittautuminen

Katso lisää tietoja ja varaa paikkasi koulutuksessa ilmoittautumalla tähän Facebook-tapahtumaan.

Nähdään 24.4!

Pyydä yhteydenottoa

Kirjoittaja

Senior Digital Marketing Specialist

Meeri on digitaalisen markkinoinnin monitoiminainen, jonka sydäntä lähellä on liiketoimintalähtöinen markkinointi ja kanavista erityisesti sosiaalisen median mainosalustat.