Maksuton digitaalisen markkinoinnin konsultaatio, ole hyvä!

Moni markkinoija toivoo, että joku tulisi heidän luokseen ja antaisi näkemystä siihen, miten jokin asia kannattaisi tehdä. Markkinointipäällikkö saattaa tietää, mitä hän haluaa saada aikaan markkinoinnillaan, mutta ei välttämättä sitä, miten tämä saadaan aikaan. Ehkä digistrategiakin kaipaa päivitystä – tai sitä ei ole olemassa vielä ollenkaan. Jotakuta saattaa mietityttää, mitkä kanavat toimivat parhaiten liiketoimintatavoitteiden tukena. Markkinointipäällikkö haluaa usein myös kehittää digitaalista markkinointiaan paremmin mitattavaksi.

Päätimme tulla markkinoijien avuksi ja tarjota tunnin maksuttoman konsultaation, jonka ansiosta sinä saat tietää, miten juuri teidän markkinointianne kannattaa lähteä kehittämään.

Varaa maksuton digitaalisen markkinoinnin konsultaatio, niin katsotaan yhdessä paras kehityssuunta markkinoinnillesi!

Meistä sanottua

“Ulkoistetun digimarkkinointipäällikön palvelu tarjoaa meille liiketoimintalähtöisen ratkaisun kansainvälisen kohdeyleisön tavoittamiseen mitattavasti. Yhteistyö on mahdollistanut, että digitaalinen markkinointi on ymmärrettävää ja selkeää tavoitteiltaan.”

Pekka Silvennoinen

Executive Vice President, Ocusweep

 

Kirjoittaja

Chief Executive Officer

Juha on se, jolle soitetaan, kun on aika luoda asiakaslähtöistä ja modernia digitaalista markkinointia. Markkinoinnin konseptointi, digitaalinen markkinointi ja mittaus kuuluvat tämän herran erityisosaamiseen.