Esittelyssä Aboad: Hanna

Kuka olet?

Olen Hanna, Aboadin tuorein tiimiläinen.  Olen hypännyt digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen pariin täysin eri alalta: noin kuusi vuotta toimin päätoimisena aineenopettajana lukiossa ja olen tehnyt myös muita biologian alan töitä. Jos kymmenen vuotta sitten olisi pitänyt veikata, mitä teen vuonna 2020, enpä olisi arvannut olevani assistenttina Aboadissa!

Miten päädyit Aboadille?

Olin opettajan töiden jälkeen vuosia kotona kolmen lapsemme kanssa. Samalla ajauduin tekemään toisessa yrityksessä verkkosivuihin, analytiikkaan ja markkinointiin liittyviä töitä. Tehtäviini kuului myös asiakkaiden kouluttaminen ja neuvonta. Paljon oli uutta opittavaa, mutta ala innosti minua alusta lähtien ja kiinnostus on koko ajan lisääntynyt. Niinpä, kun törmäsin netissä Aboadin työpaikkailmoitukseen, päätin samalta istumalta hakea paikkaa ja tulin valituksi.

Mitä odotat työltäsi?

Ennen työn aloitusta perehdyin mm. Aboadin blogiin ja webinaareihin. Kuva, joka minulle Aboadista tämän  perusteella syntyi, osoittautui täysin oikeaksi: lämminhenkinen tiimi täynnä rautaisia ammattilaisia ja mielenkiintoisia projekteja! Odotuksiani työssäni ovatkin, että kohtaan uusia haasteita ja tulen oppimaan paljon uutta digitaalisesta markkinoinnista ja sen kehityksestä. Minut otettiin heti mukaan monenlaisiin tehtäviin ja kaikki tiimiläiset ovat osoittautuneet loistaviksi mentoreiksi.  Tehtäväni on avustaa markkinoinnin eri osa-alueilla, tuottaa ja oikolukea sisältöjä sekä raportoida. Tavoitteenani on myös hyödyntää aiempaa osaamistani ja vahvuuksiani sekä pedagogista osaamistani.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aika kuluu tällä hetkellä pitkälti lasten kanssa touhuten ja perheen arkea pyörittäen. Varsinaisella omalla ajallani minut löytää usein juoksulenkeiltä tai kotoa pianon äärestä. Rakkaisiin harrastuksiin lukeutuvat myös ryhmäliikuntatunnit ja ratsastus.

Minkälaiset fiilikset sinulla on nyt?

Fiilikset ovat oikein hyvät. On ilo työskennellä kivassa tiimissä asiantuntijoiden kanssa ja oppia uutta. Pidän tärkeänä sitä, että Aboad aidosti välittää asiakkaistaan ja haluaa tehdä asiat mahdollisimman hyvin ja läpinäkyvästi. Nämä ovat asioita, joita arvostan ja ne osaltaan lisäävät työssä viihtymistä.

Paras vinkkisi markkinoinnista?

Mottoni monessa on, että jos en vielä osaa jotain, otan selvää ja opettelen. Tätä voisi soveltaa myös markkinointiin. Jos et vielä osaa, voit oppia. Jos tähän ei ole aikaa, hyvä päätös on kysyä apua joltakulta, joka osaa ja tietää mitä tekee. Aboad on tähän mainio vaihtoehto!

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly