Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus muutti muotoaan

Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus on yli 3 kuukautta jatkunut viikoittainen videosarja, jossa katsojille on tuotu katsaus kuluneen viikon tärkeimpiin uutisiin meiltä ja maailmalta.

No, se on loppu nyt! Tai ainakin hieman muuttunut.

Näin saat jatkossa digitaalisen markkinoinnin uutiset

Viikkokatsaus ei kuitenkaan katoa mihinkään, vaan muuttaa muotoaan. Jatkossa viikon tärkeimmät uutiset ja niiden analyysit voit saada suoraan sähköpostiisi, josta pääset ne kätevästi lukemaan.

Tilaamalla viikkokatsaukset tulet saamaan joka maanantai tiivistyksen edeltävän viikon tärkeimmistä digitaalisen markkinoinnin uutisista paketissa, jonka voit lukaista 1-2 minuutissa tai sukeltaa syvemmälle lähteisiin niissä aiheissa, jotka kiinnostavat.

Tilaa viikkokatsaus alta! Viikoittaisten katsauksien lisäksi tulet saamaan ajoittain pidempiä tekstejä liittyen digitaalisen markkinoinnin maailmaan ja viestintää. Tarkoituksena ei ole spämmätä, vaan käsittelemme tietojasi vastuullisesti.

Tilaa tuorein Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus >

 

Kirjoittaja

Chief Executive Officer

Juha on se, jolle soitetaan, kun on aika luoda asiakaslähtöistä ja modernia digitaalista markkinointia. Markkinoinnin konseptointi, digitaalinen markkinointi ja mittaus kuuluvat tämän herran erityisosaamiseen.