ūüéß Digitaalisen markkinoinnin uutiset nyt my√∂s podcastina

Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus on viikoittainen sähköposti, johon kerään satojen ja jopa tuhansien alan uutisartikkeleiden seasta ne, jotka sinun pitäisi tietää. Tämän lisäksi pureksin ja analysoin vielä, mitä nämä uutiset tarkoittavat käytännössä. Viimeisen kolmen kuukauden ajan tilaajat ovat saaneet maanantaisin koonnin edeltävän viikon uutisista sähköpostiinsa.

Nyt on aika kokeilla jotain uutta! Digitaalisen markkinoinnin viikkokatsaus tulee siirtymään nyt myös podcast-muotoon.

Podcast-testi alkaa

Kyseessä on testi, joka jatkuu ensimmäisen kvartaalin ajan. Testiajan jälkeen teen päätöksen, onko sitä järkevää jatkaa. Päätökseen vaikuttaa yksinkertaisesti tilaajien ja kuuntelukertojen määrän kehittymistahti.

Jos kasvua näkyy, niin tuottaminen jatkuu ja laatua nostetaan. Testivaiheessa toteutus tehdään hyvin kevyesti ja vaikka se on laadukasta, niin se ei teknisesti tule olemaan huippuluokkaa. Testataan kevyesti ja parannetaan, jos on loogista. Ketterästi.

Kuuntele ja tilaa

Pääset kuuntelemaan ja seuraamaan podcastia viikoittain tässä vaiheessa oheisista palveluista:

Mukavia kuunteluhetkiä!

Kirjoittaja

CEO

Juha on se, jolle soitetaan, kun on aika luoda asiakaslähtöistä ja modernia digitaalista markkinointia. Markkinoinnin konseptointi, digitaalinen markkinointi ja mittaus kuuluvat tämän herran erityisosaamiseen.