Aboadin blogi alkaa a:lla

Tästähän se alkaa. Aboadin tuleva lempilapsi ablog tarjoaa lukijoilleen toki kurkistuksen yrityksen sisäpuolelle ja kerromme onnistumisistamme, mutta haluamme tarjota sen lisäksi jotain hyödyllisempää. Testaamme, tökimme ja revimme uusia markkinointikeinoja ja teknologioita etsiessämme asiakkailleimme parhaimpia ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa. Jotta näistä opittu tieto ei jäisi vain näiden seinien sisälle, haluamme myös jakaa sitä tietoa. Mikä toimii, mikä ei ja miten saat ne itse käyttöösi.

Blogi tulee sisältämään sekä käytännöllistä oppia että nykyaikaiseen markkinoinnin ajatteluun kannustavaa sisältöä. Kuten asiakkaillemmekin myös sinulle, lukijamme, haluamme varmistaa yksinkertaiseen lopputavoitteeseen tähtäävää markkinointia. Yrityksesi tulokselliseen toimintaan. Digitaalinen markkinointi ja sen yhdistäminen saumattomasti muihin markkinoinnin keinoihin on leipämme, joten aiheetkin ovat sen ympäriltä.

Ensimmäisessä julkaistavassa blogikirjoituksessa tullaan pureutumaan liidimagneettien käyttöön digitaalisessa markkinoinnissa.

 

Haluatko pysyä perässä digitaalisen markkinoinnin kehityksessä?

Tilaa Digital Marketing Weekly