Digitaalisen markkinoinnin palvelut

Kanssamme saat tuloksia, jotka edistävät liiketoimintatavoitteitasi. Emme lupaa sinulle näkyvyyttä tai Facebook-tykkäyksiä, vaan oikeasti liiketoimintaasi tukevaa digitaalisen markkinoinnin kehitystä.

Voit valita digitaalisen markkinoinnin strategisen suunnittelun, toteutuksen, mittauksen tai ulkoistaa digitaalisen markkinoinnin taktista suunnittelua meille, kuitenkin yhteistyössä markkinoinnista vastaavan henkilön kanssa toimien. Palvelumme B2B- ja B2C-yrityksille ovat aina yksilöllisiä riippumatta siitä, onko tavoitteena kansainvälinen kasvu vai digitaalinen transformaatio.

CMO & kasvumarkkinointitiimi palveluna

Vastaako digitaalinen markkinointisi liiketoimintatavoitteitasi? Tiedätkö digitaalisen markkinointinne avainluvut? Tiedätkö mitä haluat saavuttaa markkinoinnillasi, mutta kaipaat näkemystä, miten? Oletko kyllästynyt perinteisiin mainos- ja mediatoimistoihin tai kankeisiin toimintatapoihin? Tämä palvelu voi olla juuri teitä varten!

Lue lisää

Haastavat digitaalisen markkinoinnin konseptit

Onko sinulla liiketoimintahaaste, jonka haluaisit ratkaista digitaalisella markkinoinnilla? Mitä kinkkisempi ongelma, sitä enemmän haluamme ratkaista sen! Tutustu 7 esimerkkihaasteeseen, joihin olemme vastanneet.

Lue lisää

Lean-markkinointi

Lean-markkinointi on markkinoinnin operointimalli, joka mahdollistaa liiketoimintalähtöistä ja organisaation päätavoitteita edistävää markkinointia. Toimintamallissa minimoidaan hukka, opitaan jatkuvasti asiakkaista ja panostetaan niihin asioihin, jotka toimivat parhaiten ja karsitaan toimimattomista.

Lue lisää

Katso onnistuneita toteutuksiamme!