Digitaalisen markkinoinnin etäkoulutukset

Yksilöityjä etäkoulutuksia organisaationne tai sinun tarpeisiin

Toteutamme digitaalisen markkinoinnin etäkoulutuksia yrityksenne tarpeisiin. Saat koulutuksen aina yksilöitynä vastaamaan organisaatiosi tarpeita. Koulutukset ovat visuaalisesti näyttäviä ja tunteita herättäviä. Asiapitoisia esityksiä tasapainottaa sopivasti huumori ja rento esiintymistyyli.

Esimerkkejä koulutuksista, joita olemme toteuttaneet:

  • Google Analytics -koulutus tukemaan liiketoiminnan kehitystä
  • Monikanavainen uudelleenmarkkinointi
  • Sähköpostimarkkinoinnin koulutus
  • Yksittäisten kanavien looginen käyttö juuri teidän liiketoimintaanne (Google Ads, Facebook Ads ja LinkedIn Ads)
  • Kuinka tulla digitaalisen markkinoinnin seikkailijaksi kokeiluasenteella
  • Miten käyttää digitaalista markkinointia ohjaamaan liiketoimintaa
  • Digitaalisen markkinoinnin kick-offit, joissa henkilöstönne koulutetaan operoimaan digitaalista markkinointianne modernein toimintatavoin.
  • Moduuleista koostuva koulutuskokonaisuus modernista markkinoinnista eri kohderyhmille
  • tai yritykselle yksilöity aihe digitaalisen markkinoinnin osa-alueelta.

”Aboad toteutti yrityksemme henkilökunnalle digimarkkinointikoulutuksen ja teki digitaalisen markkinoinnin kanavien kick-offin. Tämän ansiosta osaamme nyt kehittää kanavia tuloslähtöisesti. Projekti oli kokonaisuudessaan kattava ja loi hyvät pohjat yrityksemme digimarkkinoinnin kehittämiselle. Aboad oli joustava meidän suuntaan ja räätälöi kokonaisuutta juuri meidän tilanteeseemme sopivaksi. Heidän tavastaan toimia huokuu asiakaslähtöisyys.”

Jari Lamminaho, Sales & Marketing Manager, myWorld Finland Oy

 

Kouluttajasta

Juha Pihkakoski on luonut uransa kansainvälisen digimarkkinoinnin parissa. Hän on kokenut käytännön tekijä ja strategian jalkauttaja.

Juha on kehittänyt liiketoimintalähtöisen digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden luomaan oikeasti tuottavaa markkinointia yrityksille.

Sittemmin hän on tullut tunnetuksi yrittäjänä, Aboadin toimitusjohtajana ja LinkedIn Top50 -bisnesvaikuttajana. Juha on toiminut erilaisissa liiketoiminnan kehitys- ja markkinointiprojekteissa kotimaisista pk-yrityksistä kansainvälisiin Fortune 500 -yrityksiin.

Jos sanakirjassa olisi kuvaus Juhasta, se kuuluisi seuraavasti: ”Ammatiltaan markkinoija, elämäntyyliltään yrittäjä, sydämeltään seikkailija.”


”Koulutuksen järjestäjänä Aboadin Juha Pihkakoski osoittautui mainioksi yhteistyökumppaniksi: asiat sujuivat ketterästi ja sovitusti. Itse koulutus oli laadukasta ja osanottajat huomioon ottavaa. Mikä tärkeintä, koulutukseen osallistuneet MMA:n jäsenet ovat olleet tyytyväisiä!”

Sirkku Rytkönen, Viestintäpäällikkö, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Lue koko case >

 

Kysy muista digitaalisen markkinoinnin etäkoulutuksista

Kerro meille liiketoimintahaasteesi tai koulutustarpeesi ja voimme yksilöidä juuri teille sopivan koulutuksen tai koulutuskokonaisuuden. Suunnittelemme koulutukset aina siten, että saat rahallesi mahdollisimman paljon vastinetta, koska se on liiketoimintalähtöisen markkinoinnin mukaista.

Laita rohkeasti viestiä juha@aboad.fi ja katsotaan, minkälainen koulutus sinun tai teidän tarpeita palvelee parhaiten.