Rekry: Markkinoinnin Trainee [päättynyt]

Tämä rekrytointi on päättynyt.

Oletko sinä markkinoinnin tuleva moniosaaja, joka kaipaa täydellistä trainee-paikkaa? Janoatko entistä syvempää ymmärrystä markkinoinnin maailmasta, tunnetko sisäistä paloa digitaalista markkinointia kohtaan ja haluat päästä näyttämään kykysi? Onko sinulla jo näkemystä siitä, miten hyvällä markkinoinnilla voi vaikuttaa yrityksen liiketoimintaan ja palat halusta oppia koko ajan lisää? Oletko valmis tekemään töitä itsesi kehittämisen eteen, kunhan sinulla on ympärilläsi ihmisiä, jotka tiukan paikan tullessa puskevat ja auttavat sinua eteenpäin?

Siinä tapauksessa laskeuduit juuri oikealle sivulle, sillä meillä on sinulle paikka! Onnistuneen harjoittelun jälkeen toivomme sinun liittyvän pidempiaikaiseksi osaksi markkinoinnin tiimiämme.

What the…Aboad?

No tämähän on Aboad, tarkoituksenmukaisen markkinoinnin tekijä, joka suunnittelee, toteuttaa ja kouluttaa yrityksille heidän liiketoiminnan tavoitteisiin sopivia markkinointiratkaisuja. Yhdistämällä designin, digitaalisen markkinoinnin ja teknologisen osaamisen luomme ennennäkemättömiä toteutuksia asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat eri alojen kansalliset kuin kansainväliset pk-, startup- ja suuryritykset.

Haluamme olla enemmän kuin vain markkinointitoimisto, joten Aboadin perustoiminnan lisäksi järjestämme markkinoijille tapahtumia, tuemme kehitysmaiden yrittäjyyttä sekä jaamme maailmalle tietoa paremmasta markkinoinnista.

Etsimmekö juuri sinua?

Eteesi ei tuoda kymmenkohtaista vaatimuslistaa jokaisesta yksittäisestä asiasta, joka sinun pitää osata. Meillä osaamista enemmän ratkaisee halu oppia ja soveltaa näitä tietoja käytäntöön. Olemme nimittäin huomanneet omasta kokemuksestamme, että on olemassa vain harvoja asioita joita ei voi opetella, kunhan vain tarttuu toimeen.

Lisäpisteitä ansaitset, jos olet tunnettu taidostasi löytää tarvittavat tiedot niissä tilanteissa, missä muut luovuttavat sekä kyvystäsi opetella uusia asioita oma-aloitteisesti. Seuraat alan uutisia, haluat löytää uusia näkökulmia kirjallisuudesta, podcasteista tai muista mielenkiintoisista lähteistä sekä kasvatat yrityksemme Amazon Kindle, Audible ja Udemy laskuja.

Haemme palvelulähtöistä, visuaalisen silmän omaavaa, loogista päättelyä hallitsevaa ja priorisointikykyistä persoonaa. Tällöin et pelkää reilua palautetta, harkittuja riskejä tai epäonnistumista. Toteutamme asiakkaillemme usein ainutlaatuisia kokonaisuuksia, joten hommaan kuuluu, että ensimmäinen reitti lopputulokseen ei aina olekaan se oikea. Siksi meille on erityisen tärkeää, että osaat rehellisesti myöntää epäonnistuneesi, kerätä intosi uudelleen ja lopulta oppia kokemuksesta.

Toivomme sinulta myös yrittäjämäistä asennetta: ratkaisulähtöisyyttä luovuttamisen sijaan, epäonnistumisista oppimista lamaantumisen sijaan ja rohkeaa vastuunkantoa pakoilun sijaan. Priorisointikyky, deadlineissa pysyminen ja ammattiylpeys saavat meiltä kiitosta.

Koska teemme vaativia projekteja ja laatustandardimme ovat korkeat, olemme rehellisiä ja toistemme luottamuksen arvoisia, meillä on korkea työmoraali ja haluamme olla ylpeitä kättemme jäljestä. Näitä asioita toivomme myös sinulta.

Mitä meillä on sinulle tarjota?

Ensinnäkin, onnistuneen harjoittelun jälkeen haluaisimme ansaita sinut virallisesti tiimiimme – tarkoituksenamme on siis löytää aidosti seuraava aboadilainen.
Tiimimme toimintatavat mahdollistavat työskentelyn haluamastasi sijainnista, ellei Helsingin toimistossa istuminen ole sinulle paras vaihtoehto. Meillä ei vahdita, vaan luotamme jokaisen ottavan vastuun tekemisestään. Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi kiinnostustesi mukaan markkinoinnin monipuolisella kentällä. Tarjoamme sinulle myös työkalut oppia niitä asioita, jotka sinua markkinoinnin osa-alueella kiinnostaa.

Harjoittelun kesto on 3–6kk ja sen voi suorittaa myös osa-aikaisesti. Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, mutta aloitusajankohta on periaatteidemme mukaisesti neuvoteltavissa. Ainutlaatuisen oppimiskokemuksen lisäksi tulemme maksamaan kokopäiväisestä harjoittelusta korvausta 660€ kuukaudessa, jonka jälkeen toivottavasti työllistyt meille tilanteeseen sopivalla tavalla.

Ja sitten hakemaan

Jos olet tässä vaiheessa palavasti etsimässä yhteystietoja hakemuksesi lähettämistä varten, voit olla juuri oikea tyyppi. Sen vuoksi uskomme, että halutessasi tehtävään, löydät sopivan keinon ottaa meihin yhteyttä. Hakemuksesi muodon voit itse valita, kunhan se kuvastaa mahdollisimman hyvin sinua ja asennettasi.

Deadlineista olemme toki tarkkoja: siksi tuotoksesi tulee saapua meille viimeistään 12.3.2017 klo 23:59. Jos kaipaat vastauksia kysymyksiisi, allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa. Kontaktointitapa, kuten arvata saattaa, on sinun päätettävissäsi.

Haluaisitko sinä työskennellä Aboadin tiimissä?

Tutustu ja hae mukaan