Rekry: Asiakaslähtöinen digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Tämä ilmoitus on vanhentunut, mutta jos työskentely Aboadilla kiinnostaa ja uskot olevasi hyödyllinen osa tiimiämme, ota yhteyttä ja kerro lisää.

Tiimimme jatkaa kasvuaan ja toivomme löytävämme jälleen uuden ammattilaisen kasvumatkalle mukaan. Oletko henkilö, joka näkee digitaalisen markkinoinnin liiketoimintalähtöisyyden? Oletko valmis kasvamaan ja varmistamaan, että maailmassa on laadukkaampaa markkinointia? Et vain kerro, mitä pitäisi tehdä, vaan myös toteutat ideasi?

Lyhyesti:

 • Paikka liiketoimintalähtöisesti digitaalista markkinointia lähestyvälle ammattilaiselle
 • Kasvumahdollisuus mielenkiintoisessa asiantuntijayrityksessä
 • Ensisijaisesti kokopäivätyö, oman tilanteesi mukaan voidaan sopia myös osa-aikaisuudesta tai freelancer-yhteistyöstä
 • Haastava ja vaativa, mutta palkitseva työ
 • Hyvät edut ja monipuoliset vapaudet, mm. vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta
 • Itsenäistä työskentelyä mukavan huipputiimin kanssa
 • Mahdollisuus olla luomassa kansainvälistä kasvutarinaa
 • Pelottavia uusia haasteita, joista selvitään järjellä, luovalla ongelmanratkaisulla ja rohkeudella

Tulevaisuuden markkinointia vastuullisuutta unohtamatta

Visiomme on tulla Suomen ja myöhemmin Euroopan johtavaksi digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaorganisaatioksi. Pyrimme näkemään ennalta tulevaisuuden kehityssuuntia ja olemaan mieluummin luomassa muutosta kuin seuraamassa sitä.

Toimintamallimme perustuu markkinoinnin lean/agile-malliin, joka on alalla vielä hyvin alkutekijöissään ja on paljastunut vahvaksi kilpailueduksi.

Emme kuitenkaan halua vain vielä itseämme eteenpäin, vaan haluamme olla tukemassa myös muita. Teemme aktiivisesti töitä auttaaksemme nykyisiä ja tulevaisuuden markkinoijia eteenpäin mm. mentoroinnin ja koulutusten avulla. Lisäksi lahjoitamme vuosittain 1% liikevaihdostamme kehitysmaiden naisten yrittäjyyden tukemiseen.

Aboad – markkinoijan paratiisi

Aboadilla työskentely on mahdollistanut hienoja asioita. Olen saanut melko vapaasti päättää, mitä uusia asioita opettelen, kunhan se vain tukee yrityksen liiketoimintaa. En muista myöskään missään firmassa päässeeni työskentelemään näin mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa kun keissejä on laidasta laitaan.

Hieno kokemus oli myös karata räntäsateita Balille ja työskennellä kuukausi etänä mocktaileja siemaillen.

Juha ja Samu ovat esimiehenä ja työkaverina ihan huippuja. Oman alansa asiantuntijoita ja rentoja tyyppejä.

-Meeri Laakso

Aboadissa on joukko rohkeita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita, joka auttavat kasvua ja kansainvälisyyttä tavoittelevia organisaatioita kohti liiketoimintalähtöistä markkinointia.

Toimimme kasvuyritysten kasvumarkkinointitiiminä Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö -konseptimme kautta. Suuryritysten kanssa toimimme konsultoivassa, neuvoa antavassa ja digitaalisia transformaatioita edistävässä roolissa.

Haemme nyt lisää kasvua ja toivomme, että sinä olet yksi sen kasvun tekijöistä. Olemme pieni jättiläinen – tiimimme koostuu ydintiimistä, yhteistyökumppaneista ja freelancereista.

Meitä ajaa halu nostaa yritysten digimarkkinoinnin laatuvaatimukset uudelle tasolle.

Lue lisää arvoistamme ja katso, sopivatko ne sinun arvoihisi

Etsimmekö sinua?

Haemme tiimiimme pysyväksi jäseneksi asiakaslähtöistä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa, jolla on visio ja ainakin osa taidoista luoda maailmanluokan digimarkkinointia. Olemme jokainen t-mallin markkinoijia kapean osaamisen sijaan ja toivomme, että sinä olet myös.

Uskomme, ettei sinun tarvitse missään tapauksessa täyttää kaikkia toiveitamme, mutta jos koet olevasi hakemamme tyyppi, niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen.

 • Osaat muuntaa yrityksen liiketoimintatavoitteita digitaalisen markkinoinnin tavoitteiksi
 • Toimit mielelläsi asiakkaiden kanssa ja varmista kokonaisuuksien onnistumista
 • Ymmärrät eri digitaalisen markkinoinnin kanavien mahdollisuudet ja osaat käyttää niitä yrityskäytössä
 • Osaat tehdä loogisia päätelmiä saamasi analytiikkadatan (esim. Google Analytics) perusteella, ja kertoa, minkälaisia liiketoimintapäätöksiä sen pohjalta voidaan tehdä
 • Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin roolin yrityksessä
 • Sinulla on kokemusta markkinointitiimissä työskentelystä
 • Projektinhallinta ja raportointi on tuttua ja jossain määrin mieluisaa
 • Haluat tulla jatkuvasti paremmaksi siinä, mitä teet ja ohjaudut itsenäisesti oikeisiin tapoihin kehittyä
 • Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi sekä kirjallisesti että suullisesti
 • Lisäpisteitä ansaitset, jos olet tunnettu taidostasi löytää tarvittavat tiedot niissä tilanteissa, missä muut luovuttavat sekä kyvystäsi opetella uusia asioita oma-aloitteisesti. Seuraat alan uutisia, haluat löytää uusia näkökulmia kirjallisuudesta, podcasteista tai muista mielenkiintoisista lähteistä sekä kasvatat yrityksemme Amazon-, Kindle-, Audible- ja Udemy-laskuja.

Toivomme sinulta myös yrittäjämäistä asennetta: ratkaisulähtöisyyttä luovuttamisen sijaan, epäonnistumisista oppimista lamaantumisen sijaan ja rohkeaa vastuunkantoa pakoilun sijaan. Priorisointikyky, deadlineissa pysyminen ja ammattiylpeys saavat meiltä kiitosta.

Koska teemme vaativia projekteja ja laatustandardimme ovat korkeat, olemme rehellisiä ja toistemme luottamuksen arvoisia, meillä on korkea työmoraali ja haluamme olla ylpeitä kättemme jäljestä. Näitä asioita toivomme myös sinulta.

Edut, jotka kuuluvat kaikille Aboadissa

Meillä on moderni näkökulma asiantuntijatyöhön, jossa ihminen on numero 1 tiimissä. Se näkyy sekä eduissa että vapaudessa toimia.

Pyydämme paljon, mutta pyrimme myös antamaan roppakaupalla:

 • Vuosittain liikunta-/ kulttuurisetelit ja HSL-edut työnantajan maksamana (verovapaa määrä)
 • Vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta
 • Täysi mahdollisuus työskennellä modernissa avarassa toimistotilassamme Punavuoressa
 • Tarvitsemasi työkalut käyttöösi
 • Kansainvälinen kasvuympäristö urallesi
 • Oikeasti haastavia keissejä, joissa ei välttämättä ole vielä tutkittua parasta toimintatapaa
 • Kuka tahansa tiimistä voi alkaa viemään eteenpäin uudistusta
 • Lähes rajattomat kouluttautumisresurssit

Ja sitten hakemaan

Jos olet tässä vaiheessa palavasti etsimässä yhteystietoja hakemuksesi lähettämistä varten, voit olla juuri oikea tyyppi. Sen vuoksi uskomme, että halutessasi tehtävään, löydät sopivan keinon ottaa meihin yhteyttä. Hakemuksesi muodon voit itse valita, kunhan se kuvastaa mahdollisimman hyvin sinua ja asennettasi.

Deadlineista olemme tarkkoja: siksi tuotoksesi tulee saapua meille viimeistään 30.10.2018 klo 23:59:59. Jos kaipaat vastauksia kysymyksiisi, allekirjoittanut antaa mielellään lisätietoa. Kontaktointitapa, kuten arvata saattaa, on sinun päätettävissäsi.

Haluaisitko sinä työskennellä Aboadin tiimissä?

Tutustu ja hae mukaan