Markkinointijooga – liiketoimintalähtöisen digimarkkinoinnin koulutus joogaten

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt. Tilaa markkinointiopit ja ilmoitukset mahdollisista tulevista koulutuksista sähköpostiisi.

Voiko maailmanluokan digitaalista markkinointia oppia uhrautumatta tunkkaisen kokoushuoneen ja lentopetrolinmakuisen aamukahvin armoille? Entä voiko joogastudion ja markkinoinnin yhdistää toimivaksi koulutuskokonaisuudeksi?

Kyllä voi ja 16.5. siihen on mahdollisuus! Kissajooga ja viinijooga on jo koettu, nyt tulee markkinointijooga. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Liiketoimintaa tukevaa markkinointia

Digitaalisen markkinoinnin eri kanavien ja osa-alueiden tehokursseja löytyy pilvin pimein. Kanavien tehokas käyttö ei kuitenkaan auta, ellei se ole linjassa koko yrityksen liiketoiminnan kanssa.

Koulutuksissamme yrityksen digitaaliseen markkinointiin pureudutaan aluksi kokonaisuutena ja vasta sen jälkeen jalostetaan eväitä kanaviin, keinoihin ja taktiikoihin. Vaikkei meillä talon rakentamisesta paljoa tiedetä, niin se tiedetään, että se pitää rakentaa vahvalle pohjalle, kuten markkinointi.

Aboadin aiemmin vain asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia pääsee nyt kokemaan avoimissa koulutuksissa.

Koska saamme viettää aikaamme kokoushuoneissa aivan riittävästi, tulee koulutus tapahtumaan modernisti varustellulla joogastudiolla. Pääset rennossa tunnelmassa joogaamaan, oppimaan ja sparraamaan yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tulevaisuuden kehityksen modernille tasolle.

Koulutuspäivän lisäksi saat vielä yksilöllistä konsultointia myöhemmin, jotta pääset jalkauttamaan opittua.

Tulet oppimaan

 • Kuinka linjaat parhaiten digitaalisen markkinoinnin tukemaan yrityksenne liiketoiminnan tavoitteita.
 • Kuinka suunnitella ja toteuttaa asiakkaan ostopolun eri vaiheita tukevaa digitaalista markkinointia
 • Kuinka oikeasti kannattaa mitata menestystä brändimarkkinoinnissa, b2b ja b2c-markkinoinnissa.
 • Miten valita oikeat markkinointikanavat ja mitata niiden toimivuus liiketoiminnan tukena.
 • Kuinka suunnittelet ja johdat markkinointia yhteistyössä ulkoisten palveluntoimittajien kanssa.
 • Kuinka viestiä johdolle markkinoinnin tehosta.
 • Mitä tulevaisuuden kehitys (esim. tekoäly) tulee tarkoittamaan sinulle markkinoinnin ammattilaisena.

Kenelle?

Koulutus sopii parhaiten pk- ja suuryritysten

 • markkinointipäälliköille
 • markkinointiasiantuntijoille ja -spesialisteille
 • markkinoinnista vastaaville
 • markkinointikonsulteille
 • sekä muille, joiden tehtäviin kuuluu jalkauttaa yrityksen visiota digitaalisen markkinoinnin kentällä joko ostamalla palveluja tai toteuttamalla itse

Tule sellaisena kuin olet – täynnä intoa ja halua oppia.

Aloitamme päivän joogalla ja tässä rennossa varustuksessa vietetään koko koulutus. Mukavat oltavat tarjoavat mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Ota mukaan rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Voit osallistua joogaan juuri sillä intensiteetillä kuin haluat – voit vaikka maata x-asennossa lattialla, jos siltä tuntuu!

Paikka

Tietämättä, mitä sinulle tulee mieleen joogastudion sopivuudesta koulutuksille, voimme arvata, ettet heti usko sen olevan paras paikka. Shakta joogakoulu kuitenkin erottuu modernilla kokousvarustelullaan ja sopivuudellaan juuri tämänkaltaiseen koulutukseen. Avarassa ja viihtyisässä tilassa saamme rauhassa keskittyä digitaalisen markkinoinnin saloihin, laadusta tinkimättä.

Koulutukseen sisältyy *

 • Ennakkokysely (7 päivää ennen koulutusta kyselylomakkeella)
  Kyselyllä selvitetään sinun ja muiden osallistujien lähtötilanne ja varmistetaan, että sisältö palvelee mahdollisimman hyvin jokaista.
 • Aamun virkistävä Shaktajooga
  Jooga mahdollistaa, että olet valmis koulutukseen. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen.
 • Koulutus
 • Lounas
 • Tasapainottava Shaktajooga
 • Jälkikonsultointi: 30min (7 päivää koulutuksen jälkeen puhelimitse)

Kouluttaja

Juha Pihkakoski, Chief Executive Offcer, Aboad Oy

Juha on kouluttanut kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä modernin markkinoinnin saloihin. Liiketoimintalähtöisen digitaalisen markkinoinnin evankelista on toiminut niin kotimaisten kasvuyritysten kuin kansainvälisten jättien kanssa. Rennosta ja asiallisesta esiintymistavastaan tunnettu markkinoinnin ammattilainen on toiminut alunperin itsekin in-house-markkinoijana, joten hän ymmärtää, minkälaisia haasteita markkinoijat kohtaavat päivittäisessä työssään.

Lyhyesti

Aika: keskiviikko 16.5.2018 klo 9:00 – 16:00

Paikka: Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 00580 HELSINKI

Hinta: 590€ ja kaksi samasta organisaatiosta 1090€

Varaa paikkasi

Ilmoittautuminen on päättynyt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Erityishuomiot

Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi (6) 9.5. mennessä. Jos et pääse koulutukseen, voit perua osallistumisesi 8 päivää ennen koulutusta ja saat rahat takaisin. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista palautetaan 50% hinnasta. Voit myös vaihtaa osallistujan toiseen henkilöön organisaatiossanne ottamalla yhteyttä kouluttajaan 8 päivää ennen koulutusta. Koulutuksillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin.

*Pidätämme oikeudet pieniin muutoksiin ohjelmarungossa.

Nähdään 16.5!

 

Kirjoittaja

CEO

Juha on se, jolle soitetaan, kun on aika luoda asiakaslähtöistä ja modernia digitaalista markkinointia. Markkinoinnin konseptointi, digitaalinen markkinointi ja mittaus kuuluvat tämän herran erityisosaamiseen.