Miten selittää maallikolle, mummille, vaarille tai 5-vuotiaalle lapselle, mitä teet työksesi? Taaperolle vastatessa ollaan oikeasti oman työn merkityksellisyyden ytimessä.

Kaikista menestyneesti markkinointia tekevistä yrityksistä löytyy muutamat toiminnot. Lue, mitä menestyksekkäiden yritysten markkinoinnissa tehdään eri tavoin.

Työskentelyn siirryttyä täysin tai osittain etänä toteutettavaksi on hyvä asettaa yrityskohtaisesti säännöt kokouskäytännöille, jotta toimintatavat ovat yhtenäiset ja yllätyksiä ei tule. 

Avoimen lähdekoodin analytiikka-alusta, jossa yksityisyys on nostettu etusijalle, ja omistat keräämäsi datan. Kuulostaa täydelliseltä, mutta mitä jätetään kertomatta?

Suuren kysynnän vuoksi Lean markkinoinnin johtaminen -webinaari järjestetään uudelleen. Tule mukaan kuulemaan, kuinka johtaa modernia kasvumarkkinointia!

Palvelumuotoinen markkinointi (Marketing as a Service) on tulevaisuuden toimintamalli. Päivitime palveluvaihtoehtojamme varmistaaksemme, että voimme vastata sekä kasvuyritysten että suuryritysten tarpeisiin.

Hyvin rakennettu, määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti etenevä onboarding-prosessi varmistaa yhteistyölle vankan pohjan ja takaa paremmat mahdollisuudet menestykselle.

Tilastollisella merkitsevyydellä tarkoitetaan todennäköisyyttä, jolla testistä saataisiin sama tulos, jos se toistettaisiin uudelleen. Jos tilastollinen merkitsevyys jätetään huomiotta, saatetaan tehdä virheellisiä johtopäätöksiä ja jatkokehittää toimintaa väärän informaation pohjalta.  

Google Tag Manager on kätevä ja laajalti käytetty työkalu mm. seurantakoodien ja -pikseleiden hallintaan. Sen käyttäminen on suoraviivaista ja helppoa, mutta vaatii joissain tapauksissa perustiedot järjestelmästä.

Miten teidän yrityksessänne on hoidettu markkinointi loma-aikoina? Päätätte sitten lisätä tai pienentää markkinointipanostuksianne, kannattaa se tehdä suunnitelmallisesti. Lue blogista vinkkimme markkinoinnin suunnitelmalliseen toteuttamiseen myös loma-aikoina!